Sport

2014.04.14. 17:03

Ha úgy játszanak, mint a kupadöntőben, idegenben is győzhetnek

Alaposan belecsap most a lecsóba a PEAC-Pécs női kosárlabdacsapata, hiszen a bajnoki elődöntőben a címvédővel, a Sopronnal küzd meg a továbbjutásért.

K.M.A. (Dunántúli Napló)

Nem lesz egyszerű a döntőbe jutni, annyi szent, a pályaelőny ugyanis Fegyvernekyéknél van, akik a második helyen zárták a középszakaszt: ennek megfelelően az első meccsen (ma 18 órakor) ők lesznek a házigazdák, aztán jöhet pénteken (18.30) a második összecsapás Pécsett, majd ha szükség van rá, vasárnap a harmadik – ismét Sopronban.

A két csapat a szezon során már négyszer találkozott egymással, s egyelőre 2-2-re áll a csata. A Közép-európai Ligában a PEAC-Pécs és a Sopron is megnyerte a hazai mérkőzését, a sorozat négyes döntőjében, Kassán az elődöntőben a soproniak győztek, a Magyar Kupa fináléjában (tehát a lehető legjobbkor) viszont Zseljko Djokics együttese nemes bosszút állt – elhódítva ezzel a kupaelsőséget.
Reméljük, hogy a PEAC már kedden előnyt szerez, s akkor a második meccsen, pénteken Pécsett kiharcolhatja a továbbjutást. Fűrészék bíznak benne, hogy sokan jönnek majd ki szurkolni, nagy szükségük lesz a lelátóról érkező segítségre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!