Sport

2014.04.19. 08:05

Minden számot megnyert a felnőtteknél a Multi Alarm SE

A tollaslabdázók felnőtt országos bajnokságán a Multi Alarm SE nyerte valamennyi aranyérmet.

H. L.

Egyéniben a férfiaknál  Krausz Gergely győzött klubtársa, Gradwohl Dániel  előtt, a nőknél Sárosi Laura megvédte bajnoki címét. Párosban a férfiak mezőnyében a Krausz Gergely, Szatzker Márton duó nyert, a nőknél a Sárosi-testvérek – Laura és Réka – nyakába akasztották az aranyérmet. Laura Krausszal vegyespárosban is diadalmaskodott, a házi döntőben a Szatzker Márton, Bogdán Nikolett kettősnél bizonyultak jobbnak.
Krausz és Sárosi L. minden számban nyert, amelyben elindult. Krausz először lett egyéniben felnőtt magyar bajnok. Ők ketten vesznek részt a Multi Alarm SE-ből az Európa-bajnokságon, amely április 23-27. között lesz az oroszországi Kazanyban. 

További pécsi dobogósok. U17, férfiak, egyéni: 1. Pytel Bence, páros: 2. Pytel Gergő, Szenjai Balázs, 3. Lakatos Levente, Végh Miklós. Vegyes páros: 3. Pytel Bence, Papp Tittina.
– A felnőtt versenyzőink kiválóan szerepeltek, minden számot megnyertek, erre még nem volt példa a klub történetében – újságolta Balogh Richárd szakosztályvezető. – Tehetséges utánpótlás-korú tollaslabdázóink is vannak, közülük a fiúk jól szerepeltek.

Címkék#Pécs

Ezek is érdekelhetik