Sport

2016.04.21. 12:35

Nagy Tamás távozott a Szekszárd kispadjáról

Közel nyolc hónapig volt a Szekszárd NB III.-as labdarúgócsapatának vezetőedzője Nagy Tamás, aki a Tolna megyei klub hivatalos honlapja szerint beadta a lemondását, amit Kárpáti Zoltán elnök elfogadott.

K. Mayer A. (Dunántúli Napló)

Amikor a pécsi tréner ősszel, az ötödik fordulót követően átvette az együttest, nulla pontos volt a Szekszárd, s menthetetlennek, biztos kiesőnek tartották. A későbbiekben, a tavaszi szezon elején ugyan feljebb tudott lépkedni a tabellán (a 15. pozíció volt a csúcs), de mostanra ismét visszacsúszott az utolsó helyre. Nagy Tamás mérlege öt győzelem, három döntetlen és tizenhárom vereség volt a Szekszárd kispadján.

A klub közleménye szerint a csapat irányítását az eddig a megyei I. osztályú gárdát vezető Dienes Pál veszi át. Ő lesz a negyedik szakember a 2015/2016-os bajnoki szezonban a Szekszárd kispadján, hiszen előtte az olasz Luca Carlo Guerra, majd Vizdár Zsolt és Nagy Tamás dolgozott az együttessel – azért ez elég beszédes...

Címkék#Pécs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!