Sport

2016.07.07. 12:05

Gyurta Dani sapkája segítette a balatonátúszó komlói kisfiút

Gyurta Dániel sorsolásra felkínált úszósapkája kiváló helyre került: egy fiatal komlói sporttársa nyerte meg. Át is úszta benne a Balatont.

K. E. I. (Dunántúli Napló)

Egy komlói fiú, Molnár Máté nyerte meg Gyurta Dániel dedikált úszósapkáját. Az olimpikon nemrég hirdetett játékot a Facebookon, ahol egy lájkolással lehetett ringbe szállni az értékes ruhadarabért. A szerencse a komlói Mátéra mosolygott, akiről ráadásul kiderült, maga is úszó.

[caption id="" align="alignleft" width="650"] Molnár Máté személyesen vehette át a sapkát Gyurtától (fotó: Facebook/Daniel Gyurta Official)
[/caption]

Édesanyja a Dunántúli Napló kérdésére elmondta, kisfia most lesz hetedik osztályos, de már babakora óta úszik, jelenleg a Hélix Sportegyesület tagja. Több versenyt is nyert, és elérte a bronz fokozatot az országos minősítésben.

Idén először vett részt a Balaton-átúszáson, ahol csapattársai közül a legjobb idővel, 1 óra 47 perccel teljesítette a távot. Természetesen Gyurta Dani sapkája volt rajta, ami plusz erőt adott neki, akárcsak a sportember biztató szavai a próbatétel előtt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!