Sport

2016.10.01. 17:44

Ebben nem volt hiba, simán győzött a PMFC

A szünetig csak egyszer rezdült a háló, ám a 2. félidőben kinyílt a gólzsák.

Bama.hu

A PMFC Gyulán vendégszerepelt az NB III. kilencedik fordulójában. Márton Gábor nem ülhetett le a padra eltiltása miatt, de a hiánya nemhogy rossz hatással volt csapatára, hanem valószínűleg inspirálta is Kolleréket, még inkább bizonyítani akartak neki, és a szurkolóiknak is. Az első félidő végén büntetőhöz jutott a Pécs, Koller pedig nem hibázott, így a szünetre már 1-0-s előnnyel mehettek el a pécsiek. A második játékrész elején pedig emberelőnybe kerültek, az ellenfél védőjét, Ferenczi Mátét lerántás miatt állította ki a játékvezető. A PMFC pedig élt a kínálkozó lehetőséggel: gálává varázsolta a mérkőzést. Koller és Károly is duplával zárta a meccset, de a legvégén Kónya Dávid és Turi is betalált, így a Pécs minden megszerzett pontért cserébe két gólt lőtt a mecscsen, 6-0-ra nyert Gyulán.

  GYULA–PMFC 0-6 (0-1) Labdarúgó-NB III., 9. forduló. PMFC: Gábor – Fekete, Erőss, Fellai, Varga T. (Kónya K., 77.) – Turi, Koller – Károly, Kiss (Kónya D., 46.), Schmidt – Hadobás (Horvát G., 65.). Megbízott edző: Takács Lajos. Gólok: Koller (40. - 11-esbol, 80.), Károly (70., 73.), Kónya D. (87.), Turi (91.). Kiállítva: Ferenczi (46.).

A Komlói Bányász ezen a hétvégén sem tudta megszerezni első győzelmét a szezonban. Sőt. Teslic Igor csapata hazai pályán 1-0-s vereséget szenvedett a Pénzügyőrtől, így továbbra is a tabella utolsó helyén szerénykedik.

KOMLÓ–PÉNZÜGYŐR 0-1 (0-1) Labdarúgó-NB III., 9. forduló. KOMLÓ: Gáspár – Németh Á. (Németh T., 53.), Halasi, Rein, Drengubák – Farkas (Habi, 72), Szentes (Valkovics, 53.), Tukerics, Ferencz – Bölcsföldi, Mészáros. Edzo: Teslic Igor. Gól: Feil (4.). Sz. M.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!