barátság

2018.02.09. 10:00

Szilágyi Csengét és Mádai Vivient a rock hozta össze

Együtt nőttek fel és váltak érett nőkké, elmondásuk szerint ők jelentették egymásnak a családot.

Forrás: VR

Fotó: Hot

A TV2 műsorvezetője és a Korhatáros szerelem színésznője között igazán különleges barátság szövődött tizennégy évvel ezelőtt. A két szőkeség még kamaszként, az iskolának köszönhetően ismerkedett össze – olvasható a Vasárnap reggel legutóbbi számában.

„Csenge Tolna megyéből került Pestre, én pedig Balaton­füredről, és ugyanabban a kollé­giumban laktunk. Rockercsajok voltunk, ez hozott minket össze. Csenge például képes volt fél napot sorban állni, hogy a legjobb helye legyen a Guns N’ Roses-koncerten, majd a kezdés előtt fél órával viharverten esett be a szobánkba, mert otthon hagyta a jegyeket. Én sem voltam könnyű eset a vörös, raszta hajammal. Egyébként nagyon szabadon éltünk, sokat nevettünk, pasiztunk, és mivel mindkettőnk szerettei távol voltak, mi jelentettük egymásnak a családot – mondta el a lapnak Vivien.

A két barátnő a nehezebb pillanatokban is mindig összetartott, sőt amikor Vivi komoly bajba került, csakis a szobatársára számíthatott:

”Tizenhat-tizenhét éves voltam, amikor véletlenül belenyomtam a pillanatragasztót a szemembe. Csenge támogatott be a kórházba. Majdnem megvakultam. Három napig tartottak bent, és ekkor sem hagyott magamra, még a discmanjét is odaadta…„

Az utóbbi években ritkábban találkoznak, de Csenge szerint amíg világ a világ, ők barátnők lesznek:

”Nem beszélünk mindennap telefonon, és nem is találkozunk heti rendszerességgel. Mégis mindig ott folytatjuk, ahol legutóbb abbahagytuk. Ismertük egymást kamaszként, majd a főiskolára is együtt jártunk, egymás szeme előtt nőttünk fel. És amikor az én lázadó, vagány barátnőmből édesanya lett, az számomra maga volt a csoda. Ma sincs olyan premier, hogy Vivi ne ülne ott a közönség soraiban.„

Borítókép: Szilágyi Csengét és Mádai Vivien

Forrás: Vasárnap Reggel / Fotó: Hot!

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában