31°
32°
16°

Íme a 2019-ös színötös tanulók

Íme, az első csokornyi kitűnő tanuló, mely a Dunántúli Napló július 11-i számában jelent meg. Ide kattintva tekintheti meg.

Július 19-én újabb kitűnőket mutattunk be. Kattintson ide, és nézze meg, kik ők!

Kedves diákok! Kedves szülők!

A Dunántúli Napló idén is meghirdeti a Színötös akciót: bemutatjuk azokat a Baranya megyei általános iskolás tanulókat, akik kitűnően teljesítették az évet, bizonyítványukban csupa ötös (jeles, kitűnő) osztályzat sorakozik, és eredményüket büszkén vállalva jelentkeznek felhívásunkra. Arra biztatunk tehát benneteket, hogy az alábbi űrlap kitöltésével és beküldésével csatlakozzatok a színötösök csapatához! Jelentkezéseket az alsó tagozatos szöveges értékeléssel is elfogadunk, ha tartalmazza a „követelményeknek jól megfelelt” vagy „megfelelt” összegzést.

A jelentkezési határidő 2019. július 5. A beérkező és a feltételeknek megfelelő, színötös bizonyítvánnyal rendelkező gyerekek fotóit és adatait a Dunántúli Naplóban és a bama.hu-n közöljük.

Minden színötös tanuló 1 db belépőjegyet kap a Pécsi Állatkertbe. A nyeremények július 5-ét követő 1 hónapon belül vehetők át a Kiadóban. Legyünk büszkék megyénk színötös tanulóira!

Tavalyi büszkeségeink: íme a 2018-as színötös tanulók

Íme, az első csokornyi kitűnő tanuló, mely a Dunántúli Napló július 10-i számában jelent meg. Ide kattintva tekintheti meg. Hoppá-hoppá! Nézze csak meg, itt van az újabb csokornyi kitűnő tanuló, mely a Dunántúli Napló július 17-i számában látott napvilágot. Ide kattintva tekintheti meg. A harmadik sorozat kitűnő tanulói július 25-én kerültek a Dunántúli Naplóba. Ide kattintva tekintheti meg! Végezetül itt van a negyedik sorozat a legjobbakról, mely augusztus elsején jelent meg. Ide kattintva tekintheti meg őket!