18°
23°
12°

Kedves diákok! Kedves szülők!

A Dunántúli Napló meghirdeti a Színötös akciót: bemutatjuk azokat a Baranya megyei általános iskolás tanulókat, akik kitűnően teljesítették az évet, bizonyítványukban csupa ötös (jeles, kitűnő) osztályzat sorakozik, és eredményüket büszkén vállalva jelentkeznek felhívásunkra. Arra biztatunk tehát benneteket, csatlakozzatok a színötösök csapatához!

A kitűnő tanulók garantált jutalma egy ingyenes karszalagos belépő a pécs-árpádtetői MecseXtrém Parkba.

A játék június 15-től július 5-ig tart, és a pályázaton benyújtott fotók július 10-e és augusztus 10-e között fognak megjelenni a Dunántúli Naplóban, illetve a bama.hu-n. A nyeremény átvételéhez csupán fel kell mutatni a MecseXtrém Parkban azt a Dunántúli Naplót, amelyben a színötös tanuló fotója megjelent.

Legyünk büszkék a színötösökre!

Színötös tanulók

Íme, az első csokornyi kitűnő tanuló, mely a Dunántúli Napló július 10-i számában jelent meg. Ide kattintva tekintheti meg.

Hoppá-hoppá! Nézze csak meg, itt van az újabb csokornyi kitűnő tanuló, mely a Dunántúli Napló július 17-i számában látott napvilágot. Ide kattintva tekintheti meg.

A harmadik sorozat kitűnő tanulói július 25-én kerültek a Dunántúli Naplóba. Ide kattintva tekintheti meg!

Végezetül itt van a negyedik sorozat a legjobbakról, mely augusztus elsején jelent meg. Ide kattintva tekintheti meg őket!