Hallgassa élőben!

Színötös tanulók, szülők figyelem!

A Dunántúli Napló és a bama.hu idén is meghirdeti a népszerű Színötös pályázatot: bemutatjuk azokat az általános iskolás Baranya megyei tanulókat, akik kitűnően teljesítették a 2020/2021-es tanévet, bizonyítványukban csupa ötös (jeles, példás, kitűnő) sorakozik és eredményüket büszkén vállalva jelentkeznek felhívásunkra.

Jelentkezni kizárólag az alábbi űrlap kitöltésével és a kért dokumentumok – jó minőségű portrékép az általános iskolás színötös diákról, szülői hozzájáruló nyilatkozat, a bizonyítvány másolata – feltöltésével lehet. Jelentkezéseket az alsó tagozatos gyermekeknél szöveges értékeléssel is elfogadunk, ha tartalmazza a „követelményeknek jól megfelelt” vagy „megfelelt” összegzést.

Fontos, hogy az adatlapot pontosan, hiánytalanul töltsék ki a szülők.

A jelentkezési határidő: 2021. július 10. 14.00

A színötös tanulók portréit hírportálunkon, valamint a megyei napilapban is megjelentetjük. Arra biztatjuk tehát a tanévet kitűnően teljesítő diákokat: csatlakozzanak a színötösök csapatához!

Íme a 2021-es színötös tanulók

Az augusztus 6-án megjelent kitűnő tanulók tablója itt található!

A július 24-én megjelent kitűnő tanulók tablója itt található!

A Dunántúli Napló július 19-i számában az alábbi tanulók képeit tekinthette meg! Kattintson ide!

Íme, az első csokornyi kitűnő tanuló, mely a Dunántúli Napló július 15-i számában jelent meg. Ide kattintva nézheti meg a képeket!

Íme a 2020-as színötös tanulók

Íme, az első csokornyi kitűnő tanuló, mely a Dunántúli Napló július 11-i számában jelent meg. Ide kattintva tekintheti meg.

Ide nézzen! A második csokornyi kitűnő tanuló a Dunántúli Napló július 17-i számában jelent meg. Ide kattintva tekintheti meg.

A Dunántúli Napló július 24-i számában jelent meg a kitűnő tanulók harmadik csoportja. Ide kattintva tekintheti meg!

A Dunántúli Napló augusztus 1-i számában jelent meg a kitűnő tanulók újabb csokra. Ide kattintva tekintheti meg!

Íme, az utolsó előtti csokornyi kitűnő tanuló, mely a Dunántúli Napló augusztus 7-i számában jelent meg. Ide kattintson a képekért!

És az utolsó megjelent színötös névsor, mely a Dunántúli Napló augusztus 8-i számában jelent meg. Ide kattintson a képekért!

Íme a 2019-ös színötös tanulók

Íme, az első csokornyi kitűnő tanuló, mely a Dunántúli Napló július 11-i számában jelent meg. Ide kattintva tekintheti meg.

Július 19-én újabb kitűnőket mutattunk be. Kattintson ide, és nézze meg, kik ők!

Július 26-án ismét összeállítottunk egy tablónyit a legkiválóbb tanulókból. Ide klikkelve nézheti meg őket!

Augusztus 3-án ismét találkozhattak olvasóink Baranya megye eminens tanulóival. Kattintson ide a részletekért!

Íme a 2018-as színötös tanulók

Íme, az első csokornyi kitűnő tanuló, mely a Dunántúli Napló július 10-i számában jelent meg. Ide kattintva tekintheti meg. Hoppá-hoppá! Nézze csak meg, itt van az újabb csokornyi kitűnő tanuló, mely a Dunántúli Napló július 17-i számában látott napvilágot. Ide kattintva tekintheti meg. A harmadik sorozat kitűnő tanulói július 25-én kerültek a Dunántúli Naplóba. Ide kattintva tekintheti meg! Végezetül itt van a negyedik sorozat a legjobbakról, mely augusztus elsején jelent meg. Ide kattintva tekintheti meg őket!