Kedves diákok! Kedves szülők!

A Dunántúli Napló idén is meghirdeti a Színötös akciót. Bemutatjuk azokat a Baranya megyei általános iskolás tanulókat, akik kitűnően teljesítették az évet, bizonyítványukban csupa ötös (jeles, kitűnő) osztályzat sorakozik, és eredményüket büszkén vállalva a szüleik segítségével jelentkeznek felhívásunkra. Arra biztatunk tehát benneteket, csatlakozzatok a színötösök csapatához! Jelentkezéseket az alsó tagozatos szöveges értékeléssel is elfogadunk, ha tartalmazza a „követelményeknek jól megfelelt” vagy „megfelelt” összegzést.

Ha idén, a járvány helyzetre való tekintettel, az iskola nem rendez bizonyítványosztást, a bizonyítvány fényképe helyett elfogadjuk a gyermek Kréta rendszerben bejegyzett év végi osztályzataikról készült képernyőfotókat is.

A jelentkezési határidő 2020. július 6. 14.00 óra.

A beérkező és a feltételeknek megfelelő, színötös bizonyítvánnyal rendelkező gyerekek fotóit és adatait július 10-től a Dunántúli Naplóban és a bama.hu-n közöljük.

Legyünk büszkék megyénk színötös tanulóira!

Idei büszkeségeink: íme a 2020-as színötös tanulók

Íme, az első csokornyi kitűnő tanuló, mely a Dunántúli Napló július 11-i számában jelent meg. Ide kattintva tekintheti meg.

Ide nézzen! A második csokornyi kitűnő tanuló a Dunántúli Napló július 17-i számában jelent meg. Ide kattintva tekintheti meg.

A Dunántúli Napló július 24-i számában jelent meg a kitűnő tanulók harmadik csoportja. Ide kattintva tekintheti meg!

A Dunántúli Napló augusztus 1-i számában jelent meg a kitűnő tanulók újabb csokra. Ide kattintva tekintheti meg!

Íme, az utolsó előtti csokornyi kitűnő tanuló, mely a Dunántúli Napló augusztus 7-i számában jelent meg. Ide kattintson a képekért!

És az utolsó megjelent színötös névsor, mely a Dunántúli Napló augusztus 8-i számában jelent meg. Ide kattintson a képekért!

Tavalyi büszkeségeink: íme a 2019-ös színötös tanulók

Íme, az első csokornyi kitűnő tanuló, mely a Dunántúli Napló július 11-i számában jelent meg. Ide kattintva tekintheti meg.

Július 19-én újabb kitűnőket mutattunk be. Kattintson ide, és nézze meg, kik ők!

Július 26-án ismét összeállítottunk egy tablónyit a legkiválóbb tanulókból. Ide klikkelve nézheti meg őket!

Augusztus 3-án ismét találkozhattak olvasóink Baranya megye eminens tanulóival. Kattintson ide a részletekért!

Íme a 2018-as színötös tanulók

Íme, az első csokornyi kitűnő tanuló, mely a Dunántúli Napló július 10-i számában jelent meg. Ide kattintva tekintheti meg. Hoppá-hoppá! Nézze csak meg, itt van az újabb csokornyi kitűnő tanuló, mely a Dunántúli Napló július 17-i számában látott napvilágot. Ide kattintva tekintheti meg. A harmadik sorozat kitűnő tanulói július 25-én kerültek a Dunántúli Naplóba. Ide kattintva tekintheti meg! Végezetül itt van a negyedik sorozat a legjobbakról, mely augusztus elsején jelent meg. Ide kattintva tekintheti meg őket!