Gratulálunk!

2023.08.08. 10:00

Bemutatjuk idén is a vármegye Szín5ös diákjait

Mától folyamatosan bemutatjuk a vármegye kitűnő tanulóit, akiknek fotóit lapunk hasábjain és hírportálunkon egyaránt megtekinthetik.

Bama.hu

Fotó: Roman Samborskyi

A Dunántúli Napló idén is meghirdette a Szín5ös kampányt, hogy bemutassa azokat a Baranya vármegyei általános iskolás tanulókat, akik kitűnően teljesítették az évet, bizonyítványukban csupa ötös osztályzat sorakozik és eredményüket vállalva, a szüleik segítségével jelentkeznek felhívásunkra.  

A jelentkezési határidő augusztus 6-án lejárt, most bemutatjuk a beérkezett képeket. Összesen több mint hetven diák és szülei jelentkeztek az idei Színötös pályázatra, szerte Baranyából. Öröm volt végignézni a csillogó tekinteteken, a vidám mosolyokon és az élettel teli gyermekarcokon.

Biztosak vagyunk abban is, hogy ettől sokkal több kiválóan teljesítő diák van a vármegyében, őket arra bíztatjuk, hogy legközelebb ők is küldjék el képeiket a Szín5ös tablónkba.

Köszönjük az érdeklődést, hogy megosztották velünk örömüket, köszönjük a jelentkezéseket, idén is büszkék vagyunk a vármegye diákjaira!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!