Átjátszó

2008.10.27. 15:39

Jönnek az élő holtak – új World of Warcraft kiegészítő

A bő egyéves várakozás véget ért: novemberben érkezik a World of Warcraft friss kiegészítője, a Wrath of the Lich King. Új küldetések, területek, fajok – garantált a még nagyobb függés.

Violator

A Blizzard semmit sem bíz a véletlenre: miután idén a Conan és a Warhammer Online képében új trónkövetelők jelentek meg az online szerepjátékok lassan betelő piacán, egy új kiegészítővel mutatja meg, ki az úr. A több mint egy éven át fejlesztett Wrath of the Lich King valószínűleg az évek óta a WoW-ban élő veteránokat is feltüzeli majd.

A kiegészítő egy egész kontinens bekalandozását teszi lehetővé: Northrend barátságtalan vidék, ahol elsősorban a magasabb szintű karakterek találnak maguknak új kihívásokat dögivel. Ennek megfelelően a Blizzard csapata a karakterfejlesztést is felturbózta: az eddigi 70 szint helyett immár egészen 80-ig tápolhatjuk kedvenc hőseinket. Mindez még nem minden: egy új kaszt, a Death Knight is rendelkezésünkre áll majd, és ki ne akarna Arthas herceg nyomdokain rombolni és megrontani?

[caption id="" align="aligncenter" width="600"] Új helyek, új arcok, új kalandok a WoW új kiegészítőjével
[/caption]

A WoW már jó pár éve a piacon van, és így a grafikus motorja óhatatlanul megkopott kicsit. Ezen is segít a kiegészítő: új shaderek és a lángeffektek jóval realisztikusabb megjelenítése gyönyörködteti majd szemünket.

A legjobb persze az egészben, hogy erre nekünk sem kell többet várni, mint nyugati játékostársainknak, hiszen november 13-án éjféltől már Pécsett is kapható lesz az új kiegészítő. Érdemes kivenni pár nap szabadságot csak a biztonság kedvéért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!