Lehet jelentkezni

2022.06.28. 12:01

Pályázatot hirdettek OkosÓvoda honlapokra, bölcsődéknek is

A Digitális Jólét Program (DJP) a magyarországi óvodák és bölcsődék számára pályázati lehetőséget kínál ingyenesen igénybe vehető honlapszolgáltatásra.

A DJP szerint az OkosÓvoda Programban 100 intézmény pályázhat a saját arculati elemeket is tartalmazó honlap kialakítására.

Az intézmények számára készült honlapok támogatják a szülők és az intézmények közötti hatékonyabb kommunikációt, a mindennapi, óvodai élettel kapcsolatos információk megosztását, továbbá az óvoda- bölcsődeválasztás előtt állók könnyebb tájékozódását az intézményekkel és a beiratkozással kapcsolatban.

A nyertes pályázók idén is csatlakozhatnak a „DigiMini” kutatáshoz, amelynek célja, hogy feltárja a digitalizáció pozitív és negatív hatásait.

Az OkosÓvoda honlapokon Magyarország digitális gyermekvédelmi stratégiájának a digitális gyerekneveléshez, a biztonságos online környezet megteremtéséhez kapcsolódó szakmai anyagai is megtalálhatók.

Borítóképünk illusztráció (Shutterstock)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!