Érdemes jógázni az előadás előtt

2023.01.07. 09:56

Megtanulhatunk kapcsolódni az új energiákhoz

Az élet folyton változik, és új energiák születnek, amelyet vagy magunkévá teszünk vagy nem. Ha az előbbi mellett döntünk, akkor a január 7-ei, délután 3 órakor kezdődő Az Új Korszak 3. című előadás kihagyhatatlan. Az eseménynek a Hatha Jógastúdió ad otthont.

Cz. E.

Illusztráció

Nem kell megijedni a hármas szám láttán, hiszen az előadás az első és a második alkalom nélkül is érthető és követhető. A témák, amelyeket érintenek az eseményen a következők: az egyén tudatosodása kapcsolatain keresztül; a karmikus kapcsolatok, családi, szülői és generációs minták, ősök és utódok és az ehhez kapcsolódó tisztítás; választott kapcsolatok. De szó lesz a nagyobb közösségekről és arról, hogy milyen tudati szintű közösségi működések vannak, hogyan lehet életben tartani a tartós együttműködést, valamint, hogyan tud létrejönni egy egység. 

Az előadás előtt lehetőség nyílik egy bő órában jógázni is. A gyakorlatok segítenek abban, hogy ellazuljanak az érdeklődök, kizökkenjek a hétköznapi rutinból, és még inkább be tudják fogadni az információkat. Továbbá lehetőség lesz kérdéseket feltenni az előadás végén a spiritualitásról, az új korszakról, saját utakról, jógával és még számos egyéb témával kapcsolatban is.  

A részvételi szándékot az előadáson és a jógán e-mailben kell jelezni. Információ erről az alábbi linken található: https://cutt.ly/D2v6lNA 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!