Húsdiszkont: olcsó, friss, minőségi árut kínálnak

A DN hűségkártyásainak szóló, januártól induló kedvezménynyel Andrasek Gábor, a pécsi Hársfa utcai Húsdiszkont tulajdonosa úgy véli, tovább növelheti ismertségét, több olyan ember kukkant be hozzájuk, aki még nem járt náluk.

BAMA

Márpedig úgy véli, hogy aki egy alkalommal is benéz, s vesz is valamit, biztosan vissza fog térni hozzájuk. És nem csak áraik miatt, habár nyilvánvalóan az a legfontosabb, az elsődleges mindenkor. Abban is verhetetlennek tartja magukat, akár még a multikkal való összevetésben is, ám szerinte emellett nagyon fontos a minőség, a jó kiszolgálás, a szakértelem és a frissesség is, hiszen húsról van szó.

S hogy miért tud olcsó és friss is lenni, és még jó minőséget is a hűtőpult mögé tenni? Mert komoly háttértámogatást kap a családi húsfeldolgozótól. Így náluk mindennap friss áru van, és szívesen teljesítik a vevők kívánságát is, legyen szó darabolásról, csontozásról, darálásról, vagy éppen a nem mindennap keresett húsok rövid határidős beszerzéséről.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!