Bútort is olcsóbban vásárolhatnak

A Rácz Bútorház szinte az elsők között csatlakozott a Dunántúli Napló Hűségprogramjához, az első kibocsátást követően elfogadták a kártyát.

BAMA

A kártyabirtokos vevők folyamatosan kedvezményesen vásárolhattak és vásárolhatnak a mai napig a bútoráruházban, ahol a zöld plasztiklapocskát felmutatóknak öt százalékkal kevesebbet kell fizetniük. Ez a kedvezmény egyaránt érvényes a bútorokra, konyhabútorokra, a különböző ülőgarnitúrákra, heverőkre, ágyakra, asztalokra, étkezőkre, gyakorlatilag a teljes készletre.

Rácz Károly tulajdonos elmondta, mélyponton van a bútorértékesítés, erősen megcsappant a vásárlók száma, így az elmúlt évekhez képest kevesebben hivatkoznak a hűségkártya által biztosított kedvezményekre is. Reményeik szerint azonban a bútorvásárlás fellendülésével ismét egyre többen jönnek majd be ismét az üzletbe, így a forgalom növekedésével a kártyát igénybe vevők száma is egyre emelkedni fog.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!