Egyéb

2011.10.04. 08:00

Mindenkinek elkel a segítő kéz

Promóció Vannak olyan emberek, akik soha nem szorulnak segítségre? Talán vannak - de nagyon jól bujkálnak.

BAMA

A legtöbben előbb-utóbb eljutunk arra a pontra, amikor nagyon jó lenne valakivel megbeszélni a problémáinkat, a bajokat – s még jobb lenne, ha (lehetőleg gyorsan) segítenének is rajtunk. A TÁRSAK Tanácsadó Központot ilyenkor érdemes felkeresni.

– A központot egy egyszerű felismerés hívta életre: rájöttünk, hogy az emberek nagy többségének az esetek túlnyomó részében nem egyetlen konkrét problémával kell szembenézniük – tudjuk meg az alapítótól, dr. Temesi Erika ügyvédtől. – Ügyvédként, családjogászként megtapasztaltam azt, hogy a hozzám fordulóknak nagyon sokszor nem kizárólag jogi segítségre van szükségük: úgy érzik, hogy az ügyvédnek kiönthetik a szívüket, elmondhatják, mi nyomja a lelküket. Ez pedig nehéz helyzetet eredményez: részint persze, hogy szeretnék segíteni, részint viszont nekem nem ez a szakmám, azaz nem biztos, hogy az én válaszaim a legjobbak.

[caption id="" align="alignleft" width="600"] A tanácsadó központot telefonos egyeztetés után akár szombaton is felkereshetjük, ha problémánk van
[/caption]

A fenti helyzet kezelése a továbbiakban nem jelenthet problémát: a TÁRSAK Tanácsadó Központban ugyanis profi szakemberek segítségével, egy helyen, rengeteg időt és energiát megtakarítva találhatunk megoldást magánéleti, családi, munkahelyi, üzleti vagy pénzügyi problémáinkra. A pécsi, belvárosi központban dolgozik jogász, mediátor, pszichológus, gyógypedagógus, logopédus, pszichiáter, könyvelő, adótanácsadó, pénzügyi tervező, hitel- és ingatlan-tanácsadó – azaz valóban az összes felmerülő kérdésre a lehető legjobb helyről, képzett szakembertől érkezik válasz.

– Tanácsadó központunk egyedülálló az országban, sőt, Európában sem működik sok hasonló – árulja el dr. Temesi Erika. – Pedig az ilyenfajta komplex szolgáltatásokkal mindenki jól jár: az ügyfél azért, mert teljes körű segítséget kap, mi pedig azért, mert a végén úgy állhatunk fel az asztaltól, hogy valóban maximálisan kiszolgáltuk a hozzánk betérőt.

TÁRSAK Tanácsadó központ
7621 Pécs, Zrínyi utca 1.
Tel.: 72/514-054, 30-512-84-83
E-mail: [email protected]
Honlap: www.tarsak.eu

<!-- Mindenkinek elkel a segítő kéz Promóció

Vannak olyan emberek, akik soha nem szorulnak segítségre? Talán vannak - de nagyon jól bujkálnak. A tanácsadó központot telefonos egyeztetés után akár szombaton is felkereshetjük, ha problémánk van -->

Címkék#Pécs

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!