őrület

2018.10.18. 08:15

Megdöbbentő fürdőruhadivat jön

Nagy izgalom lesz a Balaton partján jövőre, ha megtetszenek a magyar lányoknak az amerikai Joel Alvarez fürdőruha tervei.

A múlt héten tartották a Los Angeles Fashion Week-et, ahol a 2019 tavaszi/nyári divat fürdőruháit egészen különleges anyagból álmodta meg a The Black Tape Project (magyarul körülbelül ragasztószalag projekt). Szerintük felesleges az a sok rohangálás a boltokba a megfelelő bikiniért, elegendő egy kis kreativitás, no meg némi ragasztószalag a divatos megjelenéshez a vízparton – írja a LikeBalaton.

A divatbemutatón látható kollekció megálmodója Joel Alvarez eleinte night-klubok táncosainak tervezte a szalag alapú “munkaruhát”, de most a strandokon is szívesen látná a ragasztószalagba öltözött lányokat.

Ha valaki kedvet kapna a szalagos strandoláshoz, még Kínából is megérkeznek a különböző öntapadós dekorszalagok olcóbb változatai a következő szezonig, de Alvarez amerikai oldalán 13 ezer forint körüli áron megrendelhető az eredeti bikini bodytape. Akinek ez túl merész lenne, azoknak marad a metál öntapadós ékszertetkó a tavalyi nyárról.

Borítókép: likebalaton.hu

Ezek is érdekelhetik