Vb 2022

2022.11.28. 13:05

Bravúrra bravúr volt a válasz: nem bírt egymással Kamerun és Szerbia

K. B.

Fotó: The Yomiuri Shimbun via AFP

Fordulatokban és bravúrokban nem volt hiány Kamerun és Szerbia összecsapásán a labdarúgó világbajnokság G-csoportjában. Az afrikaiak szereztek vezetést, de a szerbek megtették, amit még senki nem tudott a torna történetében, az első félidő hosszabbításában fordítottak.

Bár a második félidőben egy 0-ra lejátszott helyzetből lőttek egy harmadikat, Kamerun felállt, és pontot szerzett.

Kamerun–Szerbia 3–3 (1–2)
Labdarúgó világbajnokság, G-csoport, 2. forduló. al-Wakrah.
Kamerun: Epassy – Fai, Castelletto, N’Koulou, Tolo – Anguissa (Oum Gouet, 81.), Hongla (Aboubakar, 55.), Kunde (Ondoua, 67.) – Mbeumo (N’Koudou, 81.), Choupo-Moting, Toko Ekambi (Bassogog, 67.). Szövetségi kapitány: Rigobert Song. 
Szerbia: V. Milinkovics-Szavics – Milenkovics, Veljkovics (Babics, 78.), Pavlovics (S. Mitrovics, 56.) – Zsivkovics (Radonjics, 78.), Makszimovics, Lukics, Kosztics (Djuricsics, 90+2.) – Tadics, A. Mitrovics, Sz. Milinkovics-Szavics (Grujics, 78.). Szövetségi kapitány: Dragan Sztojkovics.
Gólszerzők: Castelletto (29.), Aboubakar (63.), Choupo-Moting (66.), ill. Pavlovics (45+1.), Sz. Milinkovics-Szavics (45+3.), Mitrovics (53.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!