Gazdaság

2010.01.01. 10:09

Kérdések és válaszok - előfizetőknek

DN

Mit takar a DN Hűségkártya program?

A Dunántúli Napló 2011-re is hűségkártyát ad minden régi olvasójának. A kártyával rendelkezők kedvezményes vásárlási lehetőséghez és szolgáltatásokhoz jutnak a programban részt vevő partnereknél.

Mi a program célja?

A Dunántúli Napló hűségkártya program nem titkolt célja elismerni és honorálni régóta elkötelezett olvasóink és partnereink hűségét egyaránt.

Kik kapnak hűségkártyát?

A hűségkártyát automatikusan megkapja minden előfizetőnk, akinek legalább hat hónapja élő előfizetése van.

Mások is kaphatnak kártyát?

Igen. Azon előfizetőink, akik legalább hat hónapra előfizetnek a lapra, szintén kapnak kártyát.

Hogyan kell jelentkezni a programra?

Előfizetőinknek nem kell külön jelezni a programban való részvételi szándékukat.

Hogyan és mikor kézbesítjük a kártyákat?

A kártyákat 2011 januárjában kézbesítettük, terjesztőhálózatunk segítségével. Az új előfizetők kártyáit folyamatosan készítjük és készbesítjük. 

Mire jó a kártya?

A kártyával rendelkező olvasók a programhoz csatlakozó cégek által kínált termékekből vagy szolgáltatásokból előre meghirdetett kedvezményekhez jutnak. A kártyahasználat során havonta akár több ezer forintot is meg lehet takarítani, így az újság előfizetés ára gyorsan megtérül.

A Hűségkártya partneroldalak

A programhoz csatlakozott cégekről illetve a kedvezményekről a Dunántúli Naplóban hetente megjelenő Hűség oldalainkból gyorsan és könnyedén tájékozódhatnak olvasóink.  A programban részt vevő üzletek listája ITT is megtekinthető, sőt, a kínálat típusa szerint kereshető is.

Hol tudhatok meg többet a programról?

A Dunántúli Napló minden csütörtökön folyamatosan beszámol a program legújabb fejleményeiről, de honlapunkon ITT minden kapcsolódó anyagot megtalálnak az érdeklődők.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!