szállítmány

2018.03.07. 10:30

Hamis gyógyszereket találtak a pénzügyőrök Röszkén

Megközelítőleg kétszázötvenezer darabos hamis gyógyszerszállítmányt találtak a pénzügyőrök egy szerb férfi autójában elrejtve a röszkei határátkelőhelyen.

Némedi-Varga Éva, a NAV Csongrád megyei Adó- és Vámigazgatóságának sajtóreferense közölte az MTI-vel, hogy a pénzügyőrök egy szerb férfi autójának ellenőrzése során látták, hogy a járművet bútorokkal pakolták meg, ezért az autót röntgenvizsgálatra irányították.

A röntgenképek elemzésekor kiderült, hogy a bútorlapok közé valamit elrejtettek. A tételes ellenőrzést és az asztallapok lecsavarozását követően megközelítőleg 250 ezer, különböző feliratú tablettát pakoltak ki a pénzügyőrök. Az eltérő mintázatú gyógyszerek dobozain azonos sorozatszám és lejárati idő szerepelt.

A több mint 2,5 millió forint értékű, Magyarországon nem engedélyezett gyógyszereket és a sofőrt átadták a rendőrségnek – tudatta az alezredes.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában