Bulvár-celeb

2023.04.26. 14:00

Rendőrök igazoltatták a magyar James Bondot, kis híján lebukott (videó)

Különleges videóval hívja fel a figyelmet a rendőrség a biztonsági öv használatára.

A biztonsági öv az autók legfontosabb utasvédelmi berendezése, de Magyarországon még mindig nem megfelelő a használóinak aránya, jelentősen elmarad a legfejlettebb közúti közlekedésbiztonsággal büszkélkedő európai országok mögött -  hívta fel a figyelmet Berzai Zsolt r. alezredes, az ORFK Országos Balesetmegelőzési Bizottságának főtitkára. 

Azon dolgozunk, hogy csökkentsük a balesetek számát. Törekvésünk kiváló eszköze lehet e film, amely szórakoztató stílusban adja át üzenetünket, miszerint felelősek vagyunk magunkkal, családunkkal és a közlekedés többi résztvevőjével szemben is. Ehhez szorosan hozzátartozik a biztonsági öv használata. Adjunk meg magunknak minden esélyt az előre nem látható veszélyhelyzetek, balesetek túlélésére, sérülésmentes megúszására 

– fejtette ki az alezredes.

Tordai István (középen) a kisfilm közreműködőivel
Forrás: ORFK-OBB

Tordai István műsorvezető a jó ügy érdekében ismét a híres ügynök szerepébe bújt.

"Korábban készítettünk két nemzetközi filmet a James Bond mozit támogató világmárkákkal együttműködésben. A filmekben én alakíthattam a főhőst, ezért a sajtó megpecsételt: Tordai István a magyar James Bond. Megjegyzem, semmilyen szinten nem tartom magam a világhírű 007-esnek, de ha már így alakult, gondoltuk miért ne állíthatnánk e karaktert a jó ügy szolgálatába" – mondta Tordai István.

A Védd Magad! már a második közös filmünk a rendőrséggel. Ez esetben és a korábbi Zéró Tolerancia című alkotásunknál is figyeltünk arra, hogy ne szokványos produktumot alkossunk. Könnyed ügynöktörténet született képregény elemekkel. Filmünk zenéjét a zenei élet meghatározó alakja, Hauber Zsolt szerezte. Napokon át forgattunk különféle helyszíneken, leginkább tanpályán és a Hungaroringen. Rengeteg munkánk van e másfél percben, de ha filmünkkel megmentettünk egy életet, akkor már megérte

 – tette hozzá a magyar James Bond. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!