Bulvár-celeb

2024.03.12. 05:24

Elképesztő videó: így még sosem láthattuk Kárpáti Rebekát

Kárpáti Rebeka Erdélyből jelentkezett be, ahonnan egy nem mindennapi videót posztolt.

Fotó: Bors / Bánkúti Sándor

Kárpáti Rebeka sok mindent kipróbált már életében: játszott televíziós sorozatban, modellkedett, de műsorvezetőként és színésznőként is megállja a helyét, sőt saját ruhamárkát is igazgat. 

Egy ideje ráadásul a magánéletében is rendben van minden: Rebeka és kedvese, Lénárd András, aki többek között a Csíki Sör tulajdonosa, már jó ideje együtt vannak, nemrégiben el is jegyezték egymást. A párt a köztük lévő 17 év sem zavarja, nagyon boldogok együtt.

Fotó: Bors

Kárpáti Rebeka elképesztő videóban mutatta meg tehetségét

Kárpáti Rebeka vőlegénye a munkája miatt sokat van Erdélyben, ahova Rebeka is gyakran elkíséri. Most is innen jelentkezett be, egy nem mindennapi videót posztolt Instagramra – szúrta ki az Origo.

„Amikor a székely pasid megkér, hogy a beauty helyett inkább ilyen tartalmakat készíts az Instára” – írta Kárpáti Rebeka 24 óráig elérhető Instagram-sztorijához, amelyben azt is megmutatta, hogy a favágás sem esik nehezére.

Fotó: Instagram

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában