Bulvár-celeb

2024.04.04. 19:37

Lékai-Kiss Ramóna ismét menyasszony lett

Újra araként tündököl Lékai-Kiss Ramóna. A Hazatalálsz című sorozat csütörtöki epizódjában ugyanis a karaktere, Trixi férjhez megy a város rosszfiújához, Rajához, vagy legalábbis azt hiszi…

MW

Fotó: Szabolcs László / hot!

A TV2 napi sorozatának nézői számára nem újdonság, hogy Trixi (Lékai-Kiss Ramóna) és Raja (Jaskó Bálint) kapcsolata meglehetősen viharos. Mindketten nevelőotthonban nőttek fel, a szövetségük több, mint negyedszázados. Trixi azonban jobban ragaszkodik a rosszfiúhoz, mint Raja őhozzá. A fiú által kierőszakolt DNS-teszt bizonyította, hogy Trixi valóban Raja gyermekét hordja a szíve alatt, ám ettől a bizalmatlanságuk egymás iránt mit sem változott. 

Lékai-Kiss Ramóna a TV2 Hazatalálsz című sorozatában is gyönyörű menyasszony volt
Fotó: TV2

Lékai-Kiss Ramóna ismét menyasszony lett

Bár Trixi megszökhetett volna, amikor kiderült, hogy Raja bajban van, a maradás mellett döntött. Ezért cserébe kérhetett bármit egykori szeretőjétől és ő az esküvőt kérte. A döbbenet után Raja cselekedett és a csütörtöki epizódban meg is történik a Trixi által várva várt szertartás, némi Rajás csavarral. Lékai-Kiss Ramóna nagyon jó emlékeket őriz a forgatásról és különösen erről a jelenetről.

- Imádom Trixit játszani! Az előző évadhoz képest sokkal szélesebb érzelmi skálán mozog, sokkal árnyaltabb a személyisége. A nézők is láthatják, hogy már nem hódol be Rajának, nem akar mindenáron vele lenni, ha ez folyamatos megaláztatással jár. Sokkal többre tartja magát nőként, mióta nemcsak önmagáért, hanem a születendő babájáért is felelősséget kell vállalnia. – mondta a színésznő, aki hozzátette, hogy színésznőként újra meg újra felemelő élmény, ha menyasszonyt alakíthat.

- Egy lány életében ideális esetben ennek egyszer jön el a napja és ez a tündérmese már az én életemben is megtörtént. A színészetben az is csodálatos, hogy egy szerepnek köszönhetően bármikor lehetek újra menyasszony. Ezen a forgatási napon a sminkesek-fodrászok is különösen kitettek magukért, és a fiúk, Jaskó Bálint és Kamarás Iván is hercegnőként bántak velem. – árulta el a színésznő.

Trixi boldogsága azonban kérészéletű, hiszen Raja körül szorul a hurok, gyilkossággal vádolják, az pedig hamar kiderül, hogy az esküvő is csak színjáték volt…

A Hazatalálsz nézői tehát még rengeteg izgalmas csavarra, nemvárt fordulatra számíthatnak a következő epizódokban.

A sorozat hétköznap esténként 21:20-tól látható a TV2 műsorán.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában