gratulálunk!

2021.06.10. 11:30

Pécsi fiú lett az Exatlon ezüstérmese

A közismert sportműsor döntője múlt héten került megrendezésre, ahol a kihívók csapatából a pécsi Wald Ákos barátságos küzdelemben lett második csapattársával szemben.

BZS

Forrás: W. Á. Facebook

Wald Ákos neve nem új a műfaj szerelmesei számára, ugyanis pár éve a Catch elnevezésű fogócskás műsorban is szerepelt már. Akkor lett a tévézés szerelmese, és bár az Exatlont tekinti a csúcsnak, reméli, hogy nem ez lesz az utolsó szereplése.

- Más műsorban is akartam már szerepelni, az végül nem jött össze, de remélem jövőre is lesznek ilyen versenyek, azokra is mindenképp jelentkezni fogok – meséli lelkesen a húsz éves fiú. – Még szokom a magyar levegőt, a hazaérkezés után tíz napos karanténban voltam, úgyhogy még csak most kezdem érezni a szabadság ízét. Amint lehetett, találkoztunk a csapattagokkal, de már online is felvettük egymással a kapcsolatot, igazi barátságok születtek, aminek nagyon örülök.

A fiatal titán nem kesereg az elmaradt győzelem miatt, hiszen már azzal teljesült egy álma, hogy kijutott a pályára. A bama.hu-nak elmondta, szinte a döntőben fogalmazódott meg benne, hogy ebből akár győzelem is lehet.

- Mivel a csapattársam ellen versenyeztem, már a futam előtt megbeszéltük, hogy nem ellenségként tekintünk egymásra. Bárki nyer, annak együtt örülünk. Így is lett, és ezt sokan észre is vették, hogy úgy örülök, mintha én nyertem volna – meséli az ezüstérmes nevetve.

A rivaldafény nem kerüli el a sportolót, amint megérkezett Magyarországra, már gratulációk, kérdések, egyéb megkeresések fogadták. Kérdésünkre azt is elmondta, már a repülőn készült erre, de azért az öröm mellett szokatlan is volt neki, hogy ennyien ismerik.

Mi is együtt örülünk a baranyai versenyzővel, és reméljük, hogy láthatjuk még a képernyőn.

" data-instgrm-version="13">

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!