Celebfigyelő

2024.02.06. 22:01

Elárulta milyen férfira vágyik a komlói volt pornós, Aleska Diamond

A volt pornós Aleska Diamond, vagyis Sáfrány Emese egyedülálló anyaként is megtalálta az egyensúlyt a munka és a magánélet között. A legfontosabb számára, hogy édesanyaként megállja a helyét. Jelenleg szingli, arról viszont határozott elképzelése van, milyen kapcsolatra és férfire vágyik - szemlézte az origo.hu.

Fotó: Ladóczki Balázs

Amilyen szépen záródott a 2023-as éve, olyan jól indult a 2024 Sáfrány Emese számára. Az év végén ő is kicsit megpihent. A januárt frissen, kipihenten kezdte meg, és reményei szerint izgalmas időszak vár rá.

Az ünnepeket végig pihentem, de az új év igen mozgalmasan indult. Rengeteg ötletem van, amit szeretnék idén megvalósítani, és mindenből kihozni a maximumot.

A mostani időszak inkább a háttérmunkáról szól, de nem unatkozom, rengeteg a teendőm. Mozgalmas időszak elé nézek, izgalmas felkérések vannak kilátásban, még zajlanak az egyeztetések, így egyelőre többet nem árulhatok el

 – mondta sejtelmesen a légtornász a Borsnak.

Sáfrány Emese egyedülálló anyaként is megállja a helyét

Emese kisfia már két és fél éves, és bizony nem kevés feladatot „ad" anyukája számára.

Nolen nagyon cuki, egyre jobban és többet beszél, kialakult a kis nyelvezete, és a szeretetét is jól ki tudja fejezni. Magától mondja, hogy „anya, szeretlek", ölelget, simogat, igazi szerelem van közöttünk.

Aktív, olyan, mint akit reggel felhúztak és estig meg sem áll. Kell hozzá az energia, de nem lepődöm meg, mert anyukám mindig mondogatja, hogy én pont ugyanilyen voltam kiskoromban.

Egy mókuskerék be tudja szippantani az embert, a munka-gyerek kombináció igen fárasztó és veszélyes tud lenni. Figyelek arra, hogy legyen szabadidőm, hogy ki tudjak kapcsolódni a barátnőkkel úgy, hogy ez semmiképpen se menjen a kisfiam kárára. Igyekszem az idővel úgy logisztikázni, hogy azokon a napokon megyek programozni, amikor Nolen az apukájával van. Természetesen a nagyszülők is sokat segítenek, mindig számíthatok rájuk – osztotta meg Emese.

Jelenleg is szabad a szíve

Nem titok, hogy Emesének jelenleg szabad a szíve. De hogy mi a helyzet most pasi fronton, azt is megkérdeztük.

– Nyitott vagyok, de nem szoktam az egyik kapcsolatból a másikba ugrani. Anyukám szokta mondani, hogy szerinte nagyok az elvárásaim, hangsúlyozom, nem így van. Inkább úgy hiszem, eddig volt alacsony.

Mostanra teljesen kikörvonalazódott, mit szeretnék és mit nem.

Az eddigi kapcsolataimban részben voltak csak meg ezek a tulajdonságok, viszont már olyan férfit keresek, akiben egyben találom meg azokat a dolgokat, amire én vágyom 

– árulta el.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!