Celebfigyelő

2024.04.03. 21:58

Sokoldalú üzletember Weisz Fanni szerelme

A modell eddig csak sejtelmes fotókat osztott meg új választottjáról. a Ripost viszont kiderítette, ki Weisz Fanni kedvese!

Forrás: MW

Fotó: Máté Krisztián

A modell tavaly nyáron még határozottan állította a Borsnak, hogy remekül érzi magát szingliként, karrierjére, családjára koncentrál, és köszöni szépen, nem kér a férfiakból. 

Weisz Fanni gondosan titkolja kedvese kilétét

Bár Fanni rendszeresen tesz közzé olyan képeket, amiken az új kedves is látszik valamennyire, arra mindig gondosan ügyel, hogy teljesen ne fedje fel szerelme arcát. 

A Ripost viszont némi kutatómunkával kiderítette, hogy a harmincas évei közepén járó férfi egy világlátott üzletember, aki a magyar nyelven kívül angolul, németül és spanyolul beszél, korábban dolgozott pénzügyi tanácsadóként, most pedig egy olyan kerítéseket és kapukat gyártó cég vezetője immár hetedik éve, ami Magyarországon kívül Szlovákiában, Ausztriában és Németországban is jelen van.

A modell szereleme éveken át dolgozott Angliában

Ám nemcsak az eddigiek bizonyítják az új kedves, név szerint Gergő sokoldalúságát és talpraesettségét. Az egyik üzleti közösségi oldalról kiderül, hogy a fiatal üzletember körülbelül négy évig Angliában élt és dolgozott, ott is az építőiparban találta meg a számítását.

Egyértelmű tehát, hogy Fanni választottja egy tapasztalt, sokoldalú és határozott férfi, aki az eddig közzétett fotók alapján ráadásul roppant figyelmes is, gyakran lepi meg a modellt apróbb ajándékokkal, romantikus vacsorákkal, így nem lennénk meglepve, ha a románc hosszú életű lenne.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!