bormustra

2018.11.19. 10:33

Az Adventi Borszalonra készülnek, negyven pincészetet mutatnak be

A Pécsi Borozó gasztronómiai és bormagazin első alkalommal rendezi meg az Adventi Borszalont december 8-án, ahol 40 pincészet borait és más gasztronómiai helyi termékeket kóstolhatnak meg az érdeklődők.

T. V.

A Borszalon vendégei között elsősorban pécsi, villányi, szekszárdi és tolnai borászatok lesznek, de érkeznek pincészetek az ország más borvidékeiről, sőt külföldről – Montenegróból, Horvátországból vagy Szlovéniából – is. A rendezvényen adják át immár második alkalommal a Pannon Borrégió Top5 étterme, pincészete és szálláshelye díjakat is, amelyekről a Pécsi Borozó olvasói és szerkesztősége döntenek az ősz folyamán.

A rendezvénnyel kapcsolatos sajtótájékoztatón Győrffy Zoltán, a Pécsi Borozó főszerkesztője elmondta, az esemény tematikájában tökéletesen illik az adventi időszakba. Filákovity Dusán, a Pannon Borbolt ügyvezetője hozzátette, legfőképpen a kulturált borfogyasztás népszerűsítése a céljuk.

Címkék#borszalon

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában