gyúrás

2020.06.16. 10:30

Már használják is az új konditermet Márokon

Zs. K.

Forrás: Shutterstock

A Többfunkciós Szolgáltatóház egyik termében kapott helyet az az új konditerem, amelyet a mároki önkormányzat pályázati forrásból alakított ki. A helyiek már használatba is vették.

Krizics Zsanett, a község polgármestere elmondta, a mintegy 40 négyzetméternyi helyen többoldalas professzionális termi torony, edzőkerékpárok, taposógép, fekpad, római szék, bicepszpad, vibrációs tréner, pingpongasztal, bordásfal, bokszzsák, játékasztal, 3D edzésplatform, labdák és egy futópad is helyet kapott. Az első hónapban még csak a márokiakat várják, de később a környező településeken élők is használhatják a gépeket. Az eszközök helyes, illetve hatékony használatának bemutatására egy-két hétre edzőt is alkalmaznak majd. A konditermet, amely minden nap 15.30-tól 20 óráig tart nyitva, már birtokba vették, rendszeresen használják a helyiek.

A polgármester elmondta, az önkormányzat a Leader-program keretében nyert összesen 4,250 millió forint támogatást, melyhez önerőt biztosítva valósította meg az ötmilliós beruházást.

Címkék#konditerem

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában