programok

2021.05.22. 10:30

Borzongásra is készülhetünk Baranyában, no de milyenre?

Zs. J.

Az időjárás lassan normalizálódik és a jobbik arcát mutatja. A hosszú hétvégén csak kisebb záporok lehetnek szombat délután, illetve vasárnap este, így az időjárás kedvez a hétvégi programoknak. Pünkösdkor igaz, elmarad a szokásos palkonyai Pünkösdi Nyitott Pincék, azonban a pincék, bisztrók, éttermek az aktuális kormányrendeleteknek megfelelően várják az ide látogatókat.

Nagyra tárja kapuit a siklósi vár is május 21-től május 24-ig. A látogatók megismerkedhetnek a vár történetével, a középkori fegyverekkel, illetve a borzongás sem maradhat el, kínzástörténetről is mesélnek. Pécsen igazi békebeli piknikre invitálják a közönséget a Zsolnay Negyedbe szabadtéri koncertekkel, fényfestéssel. Fellépnek: Falusi Mariann, Szűcs Gabi, Váczi Eszter, Csákányi Eszter, Hajdu Steve, Elek Ferenc, Lovasi András és a Galaxisok zenekar.

A kellemes tavaszias időben érdemes elővenni a túrabakancsunkat és kisebb-nagyobb kirándulást tenni a Mecsek lankás dombjain, illetve az abaligeti barlang az áradás levonulta után újra látogatható.

Címkék#borzongás

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában