Széles utat!

2021.10.16. 14:56

Motoroktól volt hangos a pécsi belváros szombaton (galéria)

Idén tizedik alkalommal rendezte meg a hűvös idő beköszönte előtti utolsó motorostalálkozót, amellyel méltó módon búcsúznak el kétkerekűiktől a Dél-Dunántúli Motoros Egyesület tagjai és az esemény résztvevői.

TL

Fotó: Löffler Péter

Hagyományosan az EXPO Centernél szoktak összegyűlni októberben a motorozás szerelmesei, hogy lezárják az évet, most azonban a pécsi Széchenyi téren találkoztak és onnan indultak egészen a villányi rendezvénytérig. Terveik szerint a jövőben is a város főtere adja majd a kiindulási helyet.

 

Az első motorok délelőtt 11 óra körül bőgtek fel a belvárosban, az indulásig pedig több száz főre nőtt a résztvevők száma.

A helyszínen lehetőség volt aláírni az Egyesület petícióját, amellyel egy szalagkorlát kiépítését szeretnék elérni a Pécs és Remeterét közötti útszakaszon, valamint azt is elmondták, hogy a statisztikák szerint idén eddig nem történt halálos kimenetelű motorbaleset megyénkben.

A köszöntő után, egy órakor indult útjára a tömeg, a rendőrség, a közterületfelügyelet és a polgárőrség munkatársainak közreműködésével, felvezetésével.

A szervezők a helyszín mellett egy másik újdonsággal is készültek a gurulóknak, a túra végén Rudán Joe koncertre vártak mindenkit Villányba, ami méltó befejezése volt a szezonnak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában