Fesztivál

2022.03.24. 11:30

Punk legendák érkeznek Orfűre, Marky Ramone és az Exploited is Baranyába tart

Egy új fesztivál debütál júliusban az orfűi Panoráma kempingben. A háromnapos Toxic Weekenddel már háromra nőtt a komolyan vehető rockfesztiválok száma a Pécsi tó partján.

D. G.

Fotó: Shutterstock

Mint azt a szervezők tudatták, a legkedveltebb hazai és nemzetközi hardcore punk zenekarok veszik be július második hétvégéjén Orfűt, a háromnapos Toxic Weekend keretében.

 

A legendás pécsi Toxic Music Club hangulatát idézik meg július 7-8-9-én a Panoráma Campingben. A monstre buli keretében 6 nemzetközi és 24 hazai zenekar járatja csúcsra az erősítőket két színpadon, csütörtöktől szombatig - egy feltörekvő bandát beszavazhat majd a közönség a programba, ígérik az organizátorok.

 

Marky Ramone és csapata, az Agnostic Front, a The Exploited, a Terror, az Anti-Nowhere League és a Discharge garantáltan berobbantja a bulit, mellettük a hazai szcéna színe-java képviselteti magát, itt a teljes névsor: A.M.D., Beerzebub, Böiler, Counter Clockwise, Don Gatto, Dirty Dawn, Fegyelmező Részleg, Francesco és a haverok, Hanoi, HétköznaPI CSAlódások, Kozmosz, Liberal Youth, Linx , Lopunk, Macskanadrág, nemecsek, PETOFI, Prosectura, QSS, Social Free Face, Stubborn, Tisztán a cél felé, Vodka For Kids.

A rendezvény ötletgazdái a Punk-Rock-Maraton és a Rockmaraton szervezői egy hamisítatlan punk bulit ígérnek, vízparton egy festői szépségű környezetben, a jegyek már kaphatók.

 

Ezzel tehát Pécs környékére ismét visszatér a régi bulik hangulatából egy szeletnyi. Ilyen kaliberű nemzetközi bandák utoljára a Malomvölgyben tették tiszteletüket, és örömteli, hogy Baranya ismét felkerül a nemzetközi rockvérkeringés térképére. A rendezvény a Fishing on Orfűnek is helyet adó helyszínen lesz, ahol egy héttel korábban az alterosok gyülekeznek majd, augusztus utolsó hétvégéjén pedig a Kispál és a Borz tér vissza hosszú évek után. Igaz, ez utóbbi reunion  koncert már teltházas.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában