Négylábú munktársak

2022.08.22. 18:38

Munkavállalói házi kedvencei előtt is megnyitotta kapuit a Tettye Forrásház Zrt.

forrás: Tettye Forrásház Zrt.

A Tettye Forrásház Zrt. is belépett a kutyabarát munkahelyek táborába, a cég munkavállalóihoz tartozó házi kedvencek előtt is kaput nyitott, otthonosabb, kellemesebb munkahelyi légkört biztosítva a dolgozóknak és kutyusoknak egyaránt.

 

A szolgáltató közleményében kiemeli, hogy folyamatosan dolgoznak azon, hogy az anyagi juttatások mellett olyan lehetőségeket kínáljanak munkatársaiknak, amelyek megkönnyítik, színesebbé teszik a mindennapjaikat, és segítik a társaság iránti elkötelezettséget. Így született meg a házi kedvencekkel való munkába járás lehetősége: a munkavállalókkal történt egyeztetés és szabályok kidolgozása után lehetővé vált, hogy akinek munkaköre engedi, alkalmanként kutyusával együtt érkezzen a munkahelyre, és végezze feladatait.

 

Kutatások szerint az irodai kutyatartás nem csak a gazdája közelségét érző kisállatra, hanem a munkavállalókra is pozitív hatással van; az állatok jelenléte nyugalmat ad, csökkenti a stresszt és növeli a kreativitást.

 

Az első kutyabarát hetek tapasztalatai biztatóak: a kutyusok érkezése derűsebbé teszi a légkört. Az egymáshoz közel állók (vagy ülők) jelenléte mindenkire jó hatással van, a munkahelyi kedvencekké váló kisállatok nagyban segíthetik a kedvenc munkahely élményének átélését.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!