Élmény gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt

2022.09.10. 16:20

Díjazták a családias állatkertet Komlón

M. R.

Fotó: David Adrienn

 – Ismét hatalmas megtiszteltetésben részesültünk! – olvasható a komlói Mini Zoo Facebook-oldalán. Ezúttal ugyanis Komló városától nyerték el a Pro Urbe kitüntetést. 
 

– Évek óta jó viszonyban és együttműködésben dolgozunk szeretett városunk lakóközösségével! Ezúton is köszönjük Komló Város Képviselő-testületének a megtisztelő kitüntetést! Köszönjük Nektek Kedves Látogatók, hogy évről évre életben tartjátok az álmunkat! Mi csak tesszük a dolgunkat és dolgozunk azért, amiben hiszünk!

 – fogalmazott bejegyzésében az állatkert hálás csapata. 


A díjat a komlói állatkert létrehozásában közreműködők közössége kiemelkedő elhivatott szakmai munkája elismeréseként kapta. A gyerekek és felnőttek örömére kialakított állatkert egyre növekvő népszerűségre tesz szert nemcsak Komlón, de országosan is. A Mini Zoo sikeresen vesz részt pályázatokon, versenyeken is. Tevékenységük célja az, hogy az ott élő állatok lehető legjobb életfeltételeit megteremtsék és az ő tiszteletükre, szeretetükre neveljék a fiatalokat és minden látogatót.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában