Megtekinthetjük a díjazott alkotásokat

2022.10.17. 09:41

Látványos programokkal várják ősszel is a babákat és szüleiket

Közzétette a szigetvári Bázis Gyermek és Ifjúsági Egyesület a Facebook-oldalán a mese világnapja alkalmából tartott rajzpályázatra érkezett rajzokat. A közösségi felületen megtekinthetjük a díjazott alkotásokat.

M. R.

Az egyesület a BázisTér Közösségi Pontban ősszel is fogadja a gyermeket váró kismamákat és a már gyakorló anyukákat, családokat. A céljuk, hogy már a várandósság elejétől az ovis évekig várják a látogatókat programokkal. Ezek között több ingyenes foglalkozás is található, továbbá meghívott vendég előadókkal, foglalkozásvezetőkkel is találkozhatnak a belépőjegyes programokon részt vevők.

Minden hónap első és harmadik hétfőjén tíz órától Sáráné Kocka Ágnes tart Kerekítő címmel mondókázó foglalkozást 0–3 éves korig – manós bábjelenetekkel, hangszerjátékkal, népi mondókákkal, dalokkal és kislabdás ejtőernyővel készül a gyerekek számára.

Szerdánként fél tíztől Mon­tessori-foglalkozáson vehetnek részt a családok, megismerkedve a Maria Montessori pedagógiai elvein alapuló játékkal és nevelési elvekkel. Minden második és negyedik hétfőn hordozós és mosipelusklubot tartanak, a környezetbarát és természetes módszerekhez való közelebb kerülés jegyében. Péntekenként 18 órától kismamatornára várják a babavárókat, keddenként reggel kilenctől pedig már baba-mama tornán vehetnek részt az édesanyák és csemetéik..

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában