Csobbanhatunk

2023.01.13. 10:49

Folytatódnak a népszerű éjszakai fürdőzések

M. R.

 Az új évben is folytatódnak a népszerű éjszakai mártózások a Szigetvári Gyógyfürdő medencéjében. Az első ilyen alkalomra január 14-én kerül sor, ekkor szombaton várják a termálvízben melegedni, kikapcsolódni vágyókat. A program este héttől tizenegy óráig tart, a Szigetvár-kártyával érkezőknek kedvezményes belépő váltható. A két kültéri medence nemcsak ekkor, hanem a tél folyamán végig üzemel. 

A létesítmény az egyre korszerűbbé válás útján halad, ősszel kezdődött a napelemes rendszer telepítése a Széchenyi Terv Plusz program keretében nyert támogatás segítségével. Emellett a fürdő akadálymentesítését is bővítik, a bejárati ajtót automatizálják, korlátokat helyeznek el, a meglévő akadálymentes mosdókat és zuhanyzókat korszerűsítik, valamint két akadálymentes parkolót is kialakítanak a látogatók további kényelméért, a mozgásukban akadályozottak érkezésének és fürdőzésének megkönnyítése érdekében. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában