Bama.hu podcast

2023.05.26. 20:15

Megmutatják, mit játszottak a gyerekek a Stranger Thingsben

zs. k.

Egy évvel ezelőtt alakult meg a mostanra már elég nagy játékosközösséget összefogó Pécsi Szerepjátékos és Wargame Egyesület, amely a havi rendszerességű klubnapjai mellett most vasárnap egy rendhagyó eseményt szervez a Szabadkikötőben. A bama.hu podcast sorozatának legújabb, péntek este megjelenő adásában Pete Gergely egyesületi elnök és Tubák László alelnök volt a vendégünk, akik bevezették a hallgatókat a szerepjátékok és a wargame világába, elmesélték a szervezetük alakulásának előzményeit, és természetesen beszéltek az egyesület jelenlegi tevékenységéről, és jövőbeli terveiről is.

A vasárnapi rendezvényen az Esztergár Lajos Család- és Gyermekjóléti Szolgálat és Központ - Uránvárosi-Belvárosi Szakmai Egysége számára gyűjtenek adományokat. 

– A mostani rendezvényt gyereknap alkalmából különösen gyerekközpontúvá tesszük, lesz rajzolás, Harry Potter felolvasás, korosztályos játékok, mindamellett a szokásos programokkal (wargame, szerepjáték és kártya) is készülünk. Minden érdeklődőt várunk az eseményre – mondta Pete Gergely.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában