Bama.hu podcast

2024.02.16. 20:44

Felidézzük kedvenceinket: Bókai Zoltán sajátos duót választott pályájának

Bókai Zoltán a Pécsi Nemzeti Színház évadnyitó társulati űlésén a Pécsi Egyetemi Borbirtokon. Fotó: Laufer László ll Dunántúli Napló Képen: Bókai Zoltán - zenei vezető, karmester (j)

Fotó: Laufer László

A 2024-es év elején megidézünk néhány olyan korábbi podcastet, amely roppant népszerű volt, és a hallgatók közül nagyon sokan a mai napig emlegetik. Bókai Zoltánnal tavaly ősszel beszélgetett Mohay Réka, és bizony a több, mint fél óra is kevésnek bizonyult ahhoz, hogy a végén úgy álljanak fel, hogy mindent ki- és megbeszéltek. Bókai Zoltán ugyanis karmesterként, zeneszerzőként tehervonatokat is vezet. Valószínű ezzel a kombinációval Magyarországon nincs párja.
- Általános iskolás voltam, mikor a környezetkönyvünkbe le kellett rajzolni, hogy mi szeretnék lenni, ha nagy leszek. Én azt az oldalt megfeleztem, és az egyik részére hatalmas orgonát, másik felére mozdonyt rajzoltam – mondta kérdésünkre Bókai Zoltán, s hozzátette: az elérhetetlennek tűnő orgonát ugyanazért szerette meg mint a mozdonyt. Mindkettő hatalmasnak tűnt.
Tartsanak velünk!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában