Bama.hu videó

2024.02.16. 18:30

Orfű tökéletes választás, ha elmenekülnénk a világ elől (videó)

Vannak olyan napok, amikor legszívesebben elszakadnánk a város zajától. Ilyenkor a legjobb döntés, ha a természetet választjuk, túrázunk egy nagyot, vagy csak egy békés helyen sétálunk. Baranyában rengeteg szép hely van, ahol mindezt megtehetjük. Most mutatunk is egyet. Irány Orfű!

Bama.hu

A napokban Orfű felé vettük az irányt. Az időjárás is nekünk kedvezett, hiszen elég meleg volt ahhoz, hogy egy kis tavaszi kabátban induljunk útnak. Nem fújt a szél, a Nap is hét ágra sütött, és egyetlen egy felhő sem tarkította az eget.

Orfű, Idő
Az orfűi kikapcsolódásnak az idő is kedvezett
Forrás: MW

Orfű mindig tökéletes választás

Kora délután érkeztünk meg a településre. A nyári nyüzsgés helyett most csend fogadott minket, egy-két autóval találkoztunk csak. Azonban a Pécsi-tó mellett már javában zajlott az élet, hiszen nem egy horgász pihent a botja mellett várva a nagy fogást. Párok sétáltak a lemenő nap fényében, akik élvezték a település adta romantikus pillanatot. Talán csak a rádió zaja zavarta meg az idilli képet, de az is hozzátartozott a délutáni orfűi hangulathoz. 

Még van hátra egy kis idő, míg felpezseg az élet a környéken, addig mindenképp érdemes megtapasztalni a téli Orfű látványát.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában