Tündérszépek 2024

2024.02.14. 21:33

Újabb szépségverseny győztese kerülhet ki Baranyából

Mind ismerjük a mondatot: a magyar lányok a legszebbek. De méltán lehetünk büszkék a helyi hölgyekre is, hiszen rendszeresen érnek el szép helyezést a szépségversenyben. 2024-ben újra van lehetősége ringbe szállnia a szebbik nem legszebbjeinek! Ha az instagram fiókod duzzad a követőktől, a vaku fénye nemhogy nem ijeszt meg, de egyenesen feltüzel, akkor ez itt most a te helyed!

Mutasd meg magad a világnak! A Tündérszépek szépségversenyen nem csak értékes nyeremények várnak, már a legelején belekóstolhatsz egy profi fotózásba. A döntőben pedig egyre közelebb kerülhetsz a tűzhöz, ahol már megismerkedhetsz a média és modell szakma profi stábjával is. Ha érdeklődsz a terület iránt, akkor itt bizony értékes kapcsolatokra tehetsz szert. 

szépségverseny, tündérszépek, fotózás
A szépségverseny fontos kelléke lehet egy leheletnyi smink, és persze a gyönyörű haj

Élmény és verseny: ilyen egy igazi szépségverseny

2024-ben immár ötödik alkalommal indítja útjára a Mediaworks Hungary Zrt. a Tündérszépek országos szépségversenyt, amelyre február 5-től jelentkezhetnek a Baranya vármegyében élő, itt született vagy itt tanuló hölgyek. A korábbi jelentkezők közül Vészi Panna Eperke kétszer is bejutott a döntőbe. 2021-ben a döntő előtt a versenyzők egy többnapos szépségtáborban készültek fel a show-ra. A fiatal lány megosztotta velünk azt is, hogy eleinte voltak félelmei.

– Felmerült bennem azért a gondolat, hogy ennyi nőt összezárni, ráadásul egy versenyre készülés közben nem egy életbiztosítás. Szerencsére ahogy beszélgettem a többiekkel, megtudtam, hogy nem csak nekem jutott ez eszembe, de az is kiderült, hogy nem volt mitől tartani. Rendkívül jó volt a hangulat, és barátokat is találtam a versenytársak között. Velük biztosan tartani fogom még a kapcsolatot, és azt is megbeszéltük, hogy ha a tudjuk, akkor meglátogatjuk egymást.

A szépségverseny a regionális fordulóval kezdődik. Ide maximum ötvenen juthatnak be a szakmai zsűri döntése nyomán, így nem érdemes halogatni a jelentkezést. A korábbi évekhez képest több újdonságot is bevezettünk. 

Idén 18–35 év közötti szépségek nevezhetnek az országos megméretésre.

 A dicsőség mellett, hogy ők képviselhetik szűkebb hazájukat a fináléban, értékes nyeremények és élmények is várják a Tündérszépeket. 

Az első évben Baranyába került a korona

Fábián Evelint hatalmas meglepetésként érte akkor a győzelem, mint mondta, minden kislány legnagyobb álma egy farsangi bál után, hogy a valóságban is megtapasztalja, milyen hercegnőnek, vagy szépségkirálynőnek lenni. 

Vész Panna Eperke kétszer is indult a szépségversenyben, akkor elmondta, miért javasolja ezt a többi lánynak is:

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában