Tündérszépek

2024.03.09. 11:30

Így lehet a leendő szépségkirálynőnek porcelán bőre

Javában zajlik a megújult Tündérszépek szépségverseny a Mediaworks Hungary Zrt. szervezésében. A Baranya megyéből jelentkező hölgyeket már a bama.hu és a Dunántúli Napló stábja folyamatosan értesíti, és akik ezt kérik, ingyenes portfóliófotózáson is részt vehetnek.

Borsos Zsanett

A stúdióban sminkes és fodrász is segíti a hölgyeket, hogy a legjobb formájukat hozzák ki magukból, de adunk egy két tippet ahhoz, hogy már előtte megalapozd az önbizalmad. A smink remekül elfedi a bőrhibákat, de nem árt már otthon felkészíteni a bőrünket a bevetésre. A kozármislenyi Beauty szalon kozmetikusával beszélgettünk arról, hogy mi a csodaszép arcbőr receptje.

Problémás? Nem probléma

A kozmetika eszköztárában mindig van újabbnál újabb csodaszer, de egy alapos tisztítással érdemes kezdeni. Természetesen ezt jóval a fotózás időpontja előtt kell megtenni, hiszen kipirosodhat a bőr. Annak aki erre hajlamos, akár 24 órát is igénybe vehet a megnyugvása.

Az érettebb bőrnél pedig a rádiófrekvenciás feszesítő kezelés lehet a titkos fegyver. Nagyon szépen megfeszíti a bőrt, akár karikás szemekkel küzd, vagy ráncokkal az illető. Az ultrahangos kezelésekkel pedig a megfelelő hatóanyagot juttatják be a bőrbe, fiatalabbaknál például a pórus összehúzás lehet  a cél.

A zsírosodó bőrnél a termékek a faggyúszabályozást célozzák meg a különböző módokon. A szakember professzionális termékeket tud ajánlani, ilyen például a szappan nélküli szappan. Bizony, ez egy természetes szappan, ami a bőr PH értékét szabályozza.

Hidratálás kívül, belül

Érdemes a vizet nemcsak bőséggel fogyasztani, de a bőrünk hidratáltságára is kiemelt figyelmet fordítani. A heti egy - két radírozás és maszkos kezelés olyan, amit akár a drogériákban kapható remek termékekkel is megtehetünk.

Plazma az új legjobb barátja a bőrnek

Egy kis fizikaóra hangulat is előfordulhat a kozmetikában, de nem kell aggódni, mert felelni nem kell belőle, így tuti, hogy ezt a plazmát imádni fogod. Ez egy nemesgázokat kibocsájtó kezelés, mikrohullámos kisülés jön létre, ami nagyon szépen hat a hegekre például. Emellett tisztít és összehúz. Ugye, hogy jól hangzik?!

Lehet még jelentkezni 

A Tündérszépek szépségversenyre továbbra is jelentkezhetnek a Baranya vármegyében élő, itt született vagy itt tanuló hölgyek a www.tunderszepek.hu weboldalon. Az első fotózás alkalmával a hófehér vásznat meg is töltötték élettel a hölgyek, akik közül káprázatos, hogy többen büszke anyukák! Büszkék is lehetnek, a képek magukért beszélnek.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában