Elkezdődött a fotózás

2024.03.05. 22:17

Ragyogtak az első Tündérszépek a kamerák előtt

Elsőre ijesztőnek tűnhetett a hatalmas derítő lámpák látványa, mikor beléptek a lányok a stúdióba, viszont néhány órával később már egy hatalmas mosollyal és egy jó élménnyel távoztak.

Borsos Zsanett

Bagó Blanka is nagyon élvezte a fotózást, gyönyörűen mutatott a képeken

Fotó: B. Zsanett

A 2024-es megújult Tündérszépek szépségversenyben nemcsak profi fotós áll a jelentkezők rendelkezésére, hanem sminkes és fodrász is segít, hogy a legjobb formájukat hozzák ki magukból a kamerának. A hófehér vásznat meg is töltötték élettel a hölgyek, akik közül káprázatos, hogy többen büszke anyukák! Büszkék is lehetnek, a képek magukért beszélnek. Szebbnél szebb képek születtek. A jelentkezés még nyitva áll, ha úgy érzed te is kipróbálnád magad, nevezz mielőbb! Nem lepődnénk meg, ha köztük lenne a következő szépségkirálynő.

 

Nevezz még most, mielőtt betelnek a helyek

Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal ingyenesen el is készítjük első saját fotósorozatát annak, aki ezt kéri. Baranya vármegye szépségei Tolna, valamint Somogy megye hölgyeivel versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul. NEVEZZ MIELŐBB, mert a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában