buliajánló

2018.03.23. 11:30

Jön a Kiscsillag és a techno olasz nagyasszonya

A milliós rajongótáborral megtámogatott világhírű Deborah De Luca is a városunkban teszi tiszteletét, de lesz náhány igazi ínyencség is a szokásos stíluskavalkádban.

dg

Lovasi András pénteken este visszatér szeretett városába, hiszen a Pécsi Estben lép fel a Kiscsillag. Elég régen láthattuk már a zenekart pécsi klubkoncerten, így a megjelenés erősen ajánlott az art rock zene és az énekes-frontember régi kedvelőinek egyaránt. Minőségi előzenekart hoznak magukkal ezúttal, hiszen a Qualitons is megmutatja szofisztikáltan pszichedelikus rockzenéjét. Másnap a minőségi metálzene rajongói örülhetnek, ugyanis négy zenekar is deszkákra lép a Kerekedők háza alján található klubban. A főzenekar The Southern Oracle mellett a Stubborn, a pécsi nagy visszatérő Longbong és a Wishes is megmutatja, mitől szép ez a kemény műfaj. Ezen a hétvégén sem maradnak el a koncertek utáni partik: pénteken Tesco Disco jön főszerepben a táncolható gitárzenékkel, míg másnap Peter Jabin táncoltatja a tömeget.

A Nappaliban már csütörtök este megkezdődött a Mongooz and the Magnet két estén át tartó szülinapi zsúrja. Az akusztikus koncert után pénteken a hangosabb, bulizósabb vonalon lesz a hangsúly. Szombaton a Király utcai klub színpadára a rap szcéna legkúlabb, legfrissebb képviselői érkeznek NB és Krúbi személyében. Az előbbi csapat a 90-es évek beatjeiből, régi táncdalokból vagy éppen electro-swingből táplálkozik, míg Krúbi rap karrier formájában igyekszik saját önértékelési problémáiból fakadó szorongásait másokra vetíteni.

Igazi techno ünnep lesz szombaton este az Expo Centerben, merthogy a műfaj talán legismertebb női lemezlovasa, az olasz Deborah De Luca áll a lemezjátszók mögé. A csinos hölgynek Európától az amerikai kontinensig szinte minden bulija teltházas, a szervezők komoly látvány-hang-fény technikával és a főhőst kísérő extra fellépőkkel várnak mindenkit.

A Szabadkikötőben pénteken este a már bevált felállással Tradin' Grooves és Hangya csinálja a bulit, míg másnap Freakin' Disco játszik, amely bandának a zenéjében az elektronikus zene pontossága és a jazz improvizatív jellege egyszerre van jelen. A Trafikban az elmaradhatatlan Yugo Night jön pénteken este, ráadásul a mohácsi Poklade zenekarral próbálják meg végleg elűzni a telet a szervezők. A Pécsi Sörházban szombaton este egy frenetikus műsorral hengerel le mindenkit a Ganxsta Zolee és a Kartel, ráadásul előzenekarként érkezik a kiváló Uzipov is.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában