fejlesztés

2018.09.29. 13:24

Saját fürdőt kap minden szobája a szászvári panziónak

Megújul, így a mostaninál lényegesen komfortosabb körülmények közt tudja majd fogadni szállóvendégeit a Főtér Kávézó és Étterem Panziója.

W. K.

Forrás: Shutterstock

Fotó: Monkey Business Images

A fejlesztésre mintegy 16,7 millió forint támogatást nyert az önkormányzat a Magyar Turisztikai Ügynökséghez beadott sikeres pályázatával. A közétkeztetést is ellátó étterem emeletén egy tízszobás panziót üzemeltet a település – a korszerűsítés eredményeként mindegyik szobához saját fürdő is tartozik majd, emellett új bútorok is kerülnek majd minden helyiségbe.

– Mindezeken kívül számítógéppel ellátott recepciós pult kialakítására is nyílik lehetőség, illetve a pályázati támogatásból kerékpárokat is vásárolhat az önkormányzat, amelyeket a megszálló vendégek is használhatnak majd – tudtuk meg Dunai Pétertől Szászvár polgármesterétől.

– Belső munkálatokról lévén szó, a terv szerint azok jelentős részét a tél folyamán el tudják végezni, így tavasztól már egy teljesen megújult környezetben fogadhatják a Szászvárra érkező szállóvendégeket – tette hozzá a polgármester.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában