Kismamák figyelem!

2022.09.10. 12:23

Vasárnap ismét lesz börze Pécsen

Zs. K.

 Vasárnap délelőtt a Pécsi Vagyonhasznosító Zrt. és a Pécsimami Közhasznú Egyesület ismét tanévkezdő baba- és gyerekholmibörzét rendez az új vásárcsarnok melletti területen. Az augusztus utolsó vasárnapjára tervezett börzét az esős időjárás miatt félbe kellett szakítani, melyet a múlt vasárnapi, és a holnapi börze pótol, hiszen az idén még nagyobb az érdeklődés a használt gyerekruhák iránt, mint a korábbi években. 

Mint azt Gellén Nóra, a Pécsimami Közhasznú Egyesület elnöke elmondta, a múlt heti börzéről csak pozitív visszajelzéseket kaptak, mind az eladóktól, mind pedig a vásárlóktól. Az egyik eladó úgy fogalmazott: „szó szerint lepucolták az asztalomat”. 

A szervezők arra kérik a vásárlókat, kétes időjárás esetén figyeljék a Pécsimami FB-oldalát, hogy megtartják-e a börzét, hiszen csak szabadtéren pakolhatnak ki az eladók. Szerkesztőségünkhöz érkezett olvasói kérdéssel, hogy miért nem tartható fedett helyen, a vásárcsarnokban a bababörze, mint korábban is, megkerestük az önkormányzatot, de nem kaptunk választ. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában