Szakmai nap

2023.10.16. 20:15

Megismerhetik az álláslehetőségeket is az egyetemisták

A Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Kar Matematikai és Informatikai Intézete – tekintettel a közel egy évtizedes SAP oktatási tevékenységre – október 17-én kedden 10 órai kezdettel SAP szakmai és karriernapot, illetve szakmai konferenciát és börze típusú szakkiállítást rendez.

Bama.hu

Fotó: Maurizio Fabbroni

Az eseményen az SAP vállalatirányítási rendszert alkalmazó és felhasználó meghatározó nagyvállalatok, valamint a bevezetésben, fejlesztésében, tanácsadásban és támogatásban élenjáró irodák mutatkoznak be, egyúttal ismertetik különböző típusú álláslehetőségeiket.

A rendezvény célja az SAP üzleti felhasználásának és fejlesztésének gyakorlati megközelítésű bemutatása konkrét példákon keresztül az adott témában járatos és hiteles gyakorlati szakemberek interpretálásában. További cél, hogy a hallgatók megismerhessék a résztvevő 13 szervezet gyakornoki programjait, a diploma megszerzéséhez közel álló hallgatók pedig a junior programokat és a belépő szintű állásokat. Kiemelt célunk fórum és szintér biztosítása a Pécsi Tudományegyetem oktatói és hallgatói, valamint a vállalati szféra szakemberei között kiépülő kapcsolatok formálására és jövőbeni együttműködések megalapozására.

Az SAP nap a Pécsi Tudományegyetem Természettudományi Kar vezetőségének, valamint az SAP Hungary Kft. és a Körber Hungária Kft. munkatársainak társszervezésében kerül megrendezésre. olvasható az egyetem közleményében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában