Napközben sem lesz túl meleg

2023.04.06. 08:32

Fagyos reggelre ébredtünk, de szépen süt a nap

Zs. J.

Fotó: KISS ANNAMARIE

Naplementét követően bezuhant a hőmérséklet és országszerte, így Baranyában is hajnalra  fagy volt. Csütörtökön napsütés, péntek késő délutántól eső áztathatja vármegyénket, ami  szombatra is áthúzódik.

Várható időjárás Baranyában (Forrás: koponyeg.hu)

Csütörtök

Eleinte változóan felhős időnk lesz, nyugat felé haladva több napsütéssel. Később északkelet, kelet felől erősen megnövekszik a felhőzet, és északkeleten havazás, havas eső, eső egyaránt kialakulhat.  2 és 12 fok között alakul a hőmérséklet

Nagypéntek

Erősen felhős, vagy borult lesz az ég. Az ország északkeleti felén, kétharmadán többfelé alakul ki eső, szitálás. Néhol havas eső is lehet. 3-13 fok valószínű, ismét északkelet felé haladva lesz hidegebb. Élénk marad a légmozgás.  

Orvosmeteorológia (Forrás: koponyeg.hu)

Számottevő fronthatás nem terheli szervezetünket. A frontérzékenyek javulást tapasztalhatnak. Jelentősebb egészségi állapotot befolyásoló időjárási tényezőre nem kell számítani, a legtöbb időjárás okozta tünet enyhül, illetve megszűnik. A helyenként megélénkülő szél miatt az arra érzékenyeknél fejfájás, a mozgásszervi betegségekben szenvedőknél ízületi fájdalom jelentkezhet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!