krimi

2018.02.23. 09:57

Betörtek az oldi vegyesboltba

A rendőrök pár órán belül beazonosították, majd elfogták azt a férfit és nőt, akik betörtek az oldi vegyesboltba, és onnan pénzt loptak el.

bama.hu

Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre február 22-én 6 órakor arról, hogy Oldon betörtek a vegyesboltjába, és a raktárhelyiségbe bejutva kifeszítették az eladótér ajtaját, majd onnan műanyag dobozokban tárolt pénzérméket vittek el körülbelül 200 000 forint értékben.

A siklósi rendőrök beazonosították, majd elfogták a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 20 éves alsószentmártoni férfit és társát, egy 16 éves helyi nőt, akik gyanúsítotti kihallgatásukon beismerték tettüket. A férfi és a nő a rendőröknek azt is elmondta, hogy nem ez volt az első alkalom, hogy betörtek a boltba. A rendőrök a házkutatások alkalmával lefoglalták az ellopott pénzt, és visszaadták a tulajdonosának.

A gyanúsítottak ellen – a férfi őrizetbe vétele mellett – lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoz a Siklósi Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában