Álarcban támadtak.

2018.09.07. 15:40

Elfogták a lothárdi házaspár kirablóit

Két férfi kirabolt egy idős házaspárt Lothárdon, harmadik társuk az autóban várta őket.

bama.hu

 

A rendőrök a nyomozás során azonosították, majd 2018. szeptember 6-án elfogták azt a két harkányi férfit, akik a gyanú szerint 2017. szeptember 28-án este bementek egy lothárdi házba, álarcot viselve készpénzt követeltek az ingatlanban lakó házaspártól, és miután azt megkapták, elmenekültek a helyszínről.

A rendőrök a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 54 éves férfit és 50 éves társát előállították, majd kihallgatták őket gyanúsítottként. A bűncselekménnyel összefüggésben egy 49 éves diósviszlói férfit is előállítottak a rendőrök, aki a gyanú szerint a két rablót a bűncselekmény helyszínére szállította gépkocsijával, ezért őt is gyanúsítottként hallgatták ki.

A rendőrök az 54 éves férfit őrizetbe vették, majd előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, 50 éves társával szemben pedig előterjesztést tettek bűnügyi felügyeletének indítványozására. A két férfi ellen rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt, míg harmadik társuk, a sofőr ellen lopás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomoz a Pécsi Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában