eltűnt

2018.11.06. 15:25

Nyoma veszett egy tizenhét esztendős majsi lánynak, Papp Erikának

Múlt péntek óta nem tud Papp Erika hollétéről a családja, a rendőrség eltűnése miatt elrendelte a képen látható, 17 éves majsi lány körözését.

bama.hu

A barátjához utazott Bajára a majsi 17 éves Papp Erika, majd múlt hét péntek óta nyoma veszett. Mint a családja a Facebook-oldalon leírta, tudomásuk szerint Bajáról busszal indult vissza péntek délután, majd leszállt Bátaszéken, hogy átszálljon. Itt egy idős párral még beszélgetett. Úgy tudják, később egy sárga kocsiba szállt be és azóta elérhetetlen. Kezdetben a mobiltelefonja még foglaltat jelzett, majd szombat reggel óta teljesen néma, ki van kapcsolva.

Papp Erika 150-160 centiméter magas, 50-55 kilós, hosszú szőke hajú, kék szemű. Ismertető jele, hogy az állán egy kis anyajegy van. Eltűnése napján rózsaszín nadrágot, pólót és piros cipőt viselt. Egy fekete torna zsák és bordó kabát volt még nála.

Az eltűnését bejelentették a rendőrségen. Aki eltűnés személy tartózkodási helyéről, vagy hollétéről tud valamit az jelentkezzen személyesen a rendőrségen, vagy a hívja a 107-et vagy 112 központi telefonszámot, vagy a 72/504-400-as számot.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában