A rokonok is megérkeztek

2018.12.06. 10:45

El akarta rabolni volt barátnőjét egy férfi – videó!

A Pécsi Járási és Nyomozó Ügyészség személyi szabadság megsértésének bűntette és további bűncselekmények miatt emelt vádat három férfival szemben, akik egyikük volt barátnőjét próbálták meg erőszakkal elvinni.

bama.hu

A vádlottak egyike 2018-ban szerelmi kapcsolatban állt a sértettel, kapcsolatuk azonban időközben megszakadt.

2018 májusában a vádlottak megjelentek Pécsen azzal a céllal, hogy a volt barátnőt magukkal vigyék Siófokra.

A férfi találkozott a sértettel, majd maga előtt tuszkolva, lökdösve megpróbálta a gépkocsiba ültetni volt szerelmét. A sértett ellenkezett, megpróbált elszaladni, azonban a férfi átölelte, magához szorította, majd tovább rángatta a parkolóban álló gépkocsihoz. A lány többször felszólította a vádlottat, hogy engedje el, mert nem akart vele menni.

[playlist type="video" ids="1604926"]

Mindezt észlelték az időközben megjelenő sértett rokonai is, akik a lány segítségére siettek. Ekkor a három vádlott a rokonokra támadt, vascsövekkel bántalmazni kezdték őket, amelynek következtében egyikük orrcsontját is eltörték.

A vádlottak cselekménye személyi szabadság megsértése, csoportos garázdaság és súlyos testi sértés bűntettének megállapítására alkalmas.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában