balhé

2019.01.09. 11:08

Gázspray-vel fújta le vitapartnerét egy 15 éves fiú

A rendőrség befejezte a vizsgálatot annak a két fiatalnak az ügyében, akik szóváltásba keveredtek az utcán, majd egyikük lefújta egy gázspray-vel a másikat.

bama.hu

Garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyomozott a Siklósi Rendőrkapitányság egy 15 éves fiú és egy 29 éves férfi ellen. A megalapozott gyanú szerint a két helyi fiatalember tavaly március 18-án délelőtt Nagyharsány belterületén egymással szemben közlekedett a járdán, majd amikor egymás mellé értek egyikük sem tért ki a másik elől, ezért a vállukkal összeütköztek.

Pár órával később a 29 éves férfi meglátta az utcán a 15 éves fiút, és odament hozzá, hogy számon kérje. Ekkor összevesztek, majd a 15 éves fiú egy gázspray-vel lefújta vitapartnerét. A rendőrök mindkét fiatalembert elfogták, majd előállították, és kihallgatták őket gyanúsítottként. Az ügyben a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat a napokban átadta az ügyészségnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában