keresik őket

2019.01.31. 12:55

Két baranyai is van a keresett bűnözők friss listáján

Annak érdekében, hogy a körözési felhívások minél több emberhez eljuthassanak, a rendőrség megújította a nyilvános körözések webfelületét. A police.hu/hu/koral címen elérhető nyilvános körözési adatbázis listákba rendezetten böngészhető, illetve kategóriák szerint szűkíthető a találati lista. Indítható keresés például eltűnt emberekre, ellopott állatokra, eltulajdonított járművekre vagy elfogatóparancs alapján körözött személyekre is.

Zsigmond József

Az országos körözési toplistán jelenleg összesen negyvenkét személy neve, fényképe és az általa elkövetett bűncselekmény szerepel, Baranyából ketten kerültek fel rá. A pécsi születésű Egri Norbert ellen nemzetközi elfogatóparancsot adtak ki. A férfi jogerősen kiszabott szabadságvesztés büntetésének letöltését nem kezdte meg, ezért keresik a hatóságok.

Egri Norbert

A másik baranyai topbűnöző, a siklósi születésű Nikolics Tibor, őt nagyobb kárt okozó csalás, továbbá üzletszerűen elkövetett, különösen nagy vagyoni hátrányt okozó költségvetési csalás miatt körözik.

Nikolics Tibor

Újdonságnak számít, hogy az egyes körözéseket megnyitva az adatlapok megoszthatók a különböző nagyobb közösségi csatornákon.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a bama.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában